Morelite_banner_More

Efficiënter

Een nieuw gepatenteerd riemborstelsysteem, waarmee de wasindustrie de borstels aan de auto kan aanpassen, samen met de criteria, voor betere resultaten, gedrag, levensduur van de machine & reiniging van het voertuig.
De borstelvlaggen zitten VAST (niet ingedrukt) in de behuizingen die ze in radiale positie houden.
Het Morelite®-systeem is het enige ter wereld waarmee het wasgereedschap kan worden vastgehouden, zoals een hand een verfkwast vasthoudt.

Meer VIVA

De borstelspanning wordt overgebracht van de snaren naar de wortel. Een kreupele of geklemde wortel zal de wasenergie op dat punt DODEN.

Het Morelite®-systeem maakt gebruik van grote vlaggen, net als de rest van zijn eigen structuur en de snit van de snaren is een integraal onderdeel van het geheel. Een project geïnspireerd door het werkingsmechanisme van een hengel, waarbij de energie LEVEND binnen de structuur stroomt.

Samen sterk

In een conisch object is elke sectie (van onder naar boven) kleiner dan de vorige. De VIVA-snaren gaan naar binnen, wassen en komen ALTIJD ongedeerd terug.
Traditionele franjes komen vaak vast te zitten in de wielsleuven en breken af. *
Dankzij hun conische sectie worden onze snaren samengevoegd en blijven ze allemaal samen actief.

… net als borstels

Meer controle

Het informatiebeheer tussen de borstel en de PLC is een zeer serieuze zaak en het is de sleutel tot het machinebesturingssysteem.

Borstels met spaghetti-achtige sneden snijden structuren zonder zenuwen en kunnen geen obstakels detecteren binnen acceptabele tijdsintervallen. Signalen die naar de PLC worden verzonden, kunnen plotseling zijn, verkeerd worden geïnterpreteerd of met te veel vertraging worden verzonden. Dus we helpen meestal bij instabiele borstels die, op zoek naar een optimale afstand tot het voertuig, alles uitsteken.

Wat dit betreft zijn de VIVA-borstels van Morelite® de beste die u kunt vinden.

Meer maatwerk

TAILORING op 360 °

Veelkleurige sierelementen en logo-gravure zijn beschikbaar zonder extra kosten.

Meer zorg

Meer zorg voor het product, zodat u het lange tijd op voorraad kunt houden. Het blijft intact en zonder plooien, zelfs na jaren.

Reis naar het buitenland, in containers, zonder te vervormen.

Meer Sekisui Alveo

TAILORING op 360 °

We zijn verheugd onze klanten te informeren dat al het polyethyleenschuim aan boord van onze borstels exclusief wordt gekocht van SEKISUI ALVEO met wie we een relatie hebben van actieve samenwerking en ontwikkeling.

Wilt u meer informatie over onze producten?
Neem contact met ons op!

Aarzel niet om contact met ons op te nemen
voor alle informatie over onze producten